De advertenties van 123zoekertjes via RSS-feeds

123zoekertjes.be houdt je nog sneller op de hoogte van haar advertenties via een ruim aanbod RSS-feeds.

Ben je graag als eerste op de hoogte van advertenties die jou interesseren? Je bent autohandelaar en wil elk auto als eerste bekijken of je verzameld postzegels en je wilt dadelijk ingelicht worden over de nieuwste postzegel advertenties.

Ontdek hieronder hoe je eenvoudig en gratis de advertenties ontvangt op het moment dat het op onze website verschijnt.

1. Wat zijn RSS-feeds?

RSS staat voor "Rich Site Summary" en bevat de advertenties die op onze website verschijnen in XML-taal. De RSS-feeds kunnen in deze taal door andere programma's of websites gelezen en verwerkt worden.
De RSS-feeds zijn ingedeeld volgens de categoriƫn van de website. Zo is er 1 RSS-feed voor alle advertenties. Daarnaast hebben we feeds die enkel de auto advertenties, vakantie advertenties, werk advertenties, bouwadvertenties, ... weergeven. Kortom voor elke hoofdcategorie is er een feed.

2. Hoe kan ik RSS gebruiken?

Eenmaal je zo'n "RSS-lezer" hebt, kies je op onze site welke RSS-feeds je wilt ontvangen. 123zoekertjes.BE voorziet maar liefst een 20-tal RSS-feeds die continu aangepast worden.

3. Waar vind ik een RSS-lezer?

Er zijn heel wat RSS-lezers (ook wel News Readers genaamd), die je op het internet kan vinden.

Hieronder vind je enkele gratis RSS-lezers: FeedReader, SharpReader en Ampheta Desk

4. Hoe kan ik de RSS-feeds van 123zoekertjes.BE ontvangen?

Voor de verschillende pagina's van 123zoekertjes.be is er een RSS-feed voorzien. Je kan deze herkennen aan dit icoontje onder de categorie.

5. Overzicht van alle rss feeds op 123zoekertjes?

RSS Algemeen